Bryn smöret tills mörkt gyllene och kolafärgad med knäckig arom. Mixa med stavmixer. Tillsätt ca två tredjedelar av det brynta smöret till purén, smaka av med lite salt och vitpeppar
Lägg upp jordärtakockspuré, toppa medpilgrimsmusslor, jordärtskockschips, picklad rödlök och mynta. Doppa skivorna i olja blandat med vatten - lägg upp på en plåt med bakplåtspapper
Skala jordärtskockorna och skär i mindre bitar, skala och hacka rotselleri, morot och lök. Den här varianten känns lite lyxigare när vi serverar den med lite crunch på toppen och dessutom smörstekta pilgrimsmusslor
Skala och koka jordärtskockorna mjuka. En av de knölar som smakar bäst är jordärtskocka, inte att förväxla med kronärtskocka som är någonting helt annat
Anki, som öppnade mejlet med förfrågan i (ibland är det inte helt fel att vara försten hemma), galopperade runt i lägenheten av glädje och visste inte vart hon skulle ta vägen
Skåne har allt( förutom vissa finingar som envisas med att bo någon annanstans❤). Idag, så här dagen före den stora ringningen fick det bli anka med gröna grönsaker, vissa av dom nyskördade