Japansk yakiniku recept

Yakiniku

Yakiniku

Yakiniku är ett japanskt sätt att tillaga kött och grönsaker. Det här är en förenklad variant som består av tunnt skivat kött som får gotta till sig i en japansk marinad och sedan stekas hastigt i olja några minuter i en stekpanna eller wok
Yakiniku på lövbiff

Yakiniku på lövbiff

1 dl japansk soja. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Blanda alla ingredienser till marinaden och marinera köttet ca 15 minuter
Yakiniku

Yakiniku

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Yakiniku 400 gram entrecôte 1 msk sesamfrö 50 gram salladslök(ar) 0,5 msk rapsolja Sås 2 msk vitlök 1 msk färsk ingefära 0,75 dl japansk soja 0,5 msk sesamolja 1 tsk sambal oelek 1 msk socker Tillbehör 3 dl jasminris 50 gram salladslök(ar) 180 gram böngroddar 1 kruka(or) färsk koriander 1 st lime 350 gram kimchi Köp receptet
Biff Yakiniku - asiatisk biff

Biff Yakiniku - asiatisk biff

Mums säger jag om den japanska rätten Yakiniku. 1 dl japansk soja. Härliga fräscha smaker och nu på sommaren tycker jag att det passar utmärkt med ett glas matigt rosé i glaset
Yakiniku

Yakiniku

Toppa yakinikun med koriander och strimlad salladslök. 0,75 dl japansk soja. 0,75 dl japansk soja. Näe. Nu får det sluta snöa
Yakiniku med ris

Yakiniku med ris

japansk sushisoja. 75 dl japansk sushisoja. Skär köttet i mycket tunna strimlor. Ansa, dela, skölj och strimla purjolöken
”Beef yakiniku”

”Beef yakiniku”

4 Sås 1 vitlöksklyfta 1 msk riven ingefära 1 dl japansk soja 1/2 dl vatten 1/2 dl strösocker 1/2 tsk sambal oelek Grönsaker 250 g pak choi 1/2 knippe rädisor 1 lime 1 msk olja salt och peppar Kött ca 500 g strimlad ryggbiff 1 msk olja Tillbehör 1/2 kruka gräslök 4 port äggnudlar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Yakiniku 9 propoints

Yakiniku 9 propoints

Idag kom japanska köket på besök och det blev riktigt gott. 1/4 dl mirin (en slags japansk söt risvinäger – finns oftast i vanliga affärer). 1/2 dl japansk soja. 1/4 dl mirin (en slags japansk söt risvinäger – finns oftast i vanliga affärer). 1/2 dl japansk soja
Yakiniku på renskav

Yakiniku på renskav

Japanskt på svenska. Detta recept var med i Allt om Mat för flera år sedan och jag har lagat det ett par gånger genom åren
Yakiniku med morötter och sesamfrön

Yakiniku med morötter och sesamfrön

En sådan rätt är Yakiniku - en typ av biffwok med rena, japanska smaker. Det bästa med yakiniku. En sådan rätt är Yakiniku - en typ av biffwok med rena, japanska smaker
Yakiniku med ris

Yakiniku med ris

japansk sushisoja. 75 dl japansk sushisoja. Skär köttet i mycket tunna strimlor. Ansa, dela, skölj och strimla purjo-löken
Yakiniku

Yakiniku

Yakiniku är en japansk rätt där mycket tunt skivat kött wokas tillsammans med grönsaker i en sås av ingefära, socker, vitlök, sesamolja och soja
Yakiniku med sesamfrön och purjolök

Yakiniku med sesamfrön och purjolök

japansk soja. Blanda alla ingredienser utom sesamfrön och purjolök. Låt köttet marinera i 2–6 timmar. Hetta upp en wok eller stekpanna med lite olja och stek hastigt köttet på hög värme
Yakiniku

Yakiniku

En japansk jättegod rätt som jag fick en gång i Sthlm i ett köpcemtrum. )Till 4 persRis till 4 persYakiniku
Yakiniku - Biffwok

Yakiniku - Biffwok

Yakiniku är en typ av biffwok med rena, japanska smaker. Jag älskar japansk mat. Chicken Teriyaki och Beef Teriyaki står på toppen av favoritlistan, men så gör även Yakiniku
Testa japansk köttfärs till middag

Testa japansk köttfärs till middag

Köttfärs Yakiniku är en ganska snabb rätt med mycket smak. Det här är en japansk rätt som ska göras med kött egentligen men funkar bra att göra med köttfärs också
Yakiniku

Yakiniku

15 msk soja (japansk mörk). 1600 g tunt skivad entrecôte 5 msk soja (japansk mörk) 4 msk socker 4 msk finskuren purjolök 1 msk pressad vitlök 1 msk rostade sesamfrön 0,5 msk färsk ingefära 0,5 st päron 1 nypa svartpeppar 1 msk sesamoljaRiv ingefäran och det halva päronet