4 3 vitlöksklyftor 1 msk ingefära 4 msk neutral rapsolja ca 1 1/2 tsk chiliflakes ev 1 tsk mortlad sichuanpeppar 1 msk råsocker 4 msk osötat jordnötssmör 4 msk japansk soja ca 1 dl vatten ca 270 g fast tofu 1 förp pak choi (à 250 g) 1 1/2 dl finhackade salta jordnötter 250 g färsk pasta (gärna fettuccine eller tagliatelle) 2 salladslökar Lägg till i inköpslistan
Skvätt över japansk soja så att nudlarna får lite färg. 1-3 msk japansk soja. Vi odlar mycket vitlök och det händer varje år att vi glömt kvar klyftor i jorden som börjar gro nästkommande vår
Japansknudelsallad. När kan vi börja med planket, murgrönespaljén, platsbyggd soffa på nya uteplatsen, nytt dekorgrus i min japanska plantering, osv, osv