4 4 port äggnudlar 1 röd paprika 1/2 purjolök 1 burk minimajs (à 425 g) 1 msk riven färsk ingefära 1/2 dl sweet chilisås 2 msk japansk soja 1/2 dl vatten ca 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
2 msk japansk soja - jag tog glutenfri Tamari från Renée Voltaire½ msk sesamolja½ msk flytande honungsaft och skal av av en pressad limeca 15 g färsk, riven ingefära1 stor, pressad vitlöksklyftaVispa ihop marinaden i en skål. 2 msk japansk soja
1 msk japansk soja. 1 msk japansk soja. Så blev det då fredag, sista dagen på första arbetsveckan. En vecka som vi tagit oss igenom på allra bästa sätt
3 msk japansk soja. Skär kycklingköttet i stora strimlor. Blanda soja, lime, thai sweet-chilisås och ingefära till en marinad och lägg i kycklingstrimlorna
japansk soja. japansk soja. Det här blev dagens lunch, lite utav en kylskåps/frysrensning. Är ledig idag. Kompar ut övertid eftersom min klass är på prao
Sedan hällde jag i några matskedar japansk soja och ostronsås, lite vatten och lät allt koka ihop. I kylen fanns en del rester som passade bra att göra en snabb kycklingwok av