De här stekta grönsakerna i en underbar sötsur sås, inspirerad av det asiatiska köket, brukar vi oftast servera till den friterade pankopanerade, falska fisken som ni fick recept på igår
Grönsaker. Den här maträtten är resultatet av precis en sådan session, inspirerad av en cook along som jag var på förra veckan tillsammans med Ta Fram Det Bästa där Jennie Walldén lärde oss att laga japansk nyårsmat
Lägg köttet och grönsakerna i en kastrull och tillsätt 3–4 koppar vatten. Låt vattnet koka, sänk sedan värmen och låt allt koka i 10 minuter tills grönsakerna och köttet blivit mjuka. 500 g japanskt ris. 4 bitar japansk currypasta. 500 g japanskt ris 2-3 potatisar 2 morötter, stora 500 g ryggbiff 1 stor lök 4 bitar japansk currypasta vatten
Strö citronskalet över grönsakerna. Lägg laxfiléerna bredvid/på grönsakerna. Servera ugnsgrönsakerna och laxen med vitkålsyoghurten och gärna lite mer grönsaker