1 tsk basilika. 1 dl japansk soya. 1 tsk basilika. 1 dl japansk soya. Jag måste bara tipsa om den här helt otroligt saftiga och goda kycklingen, som vi åt häromdagen
Den kinesiska är mycket saltare än den japanska. Goda fyllningar är ett enkelt sätt att variera köttfärslimpan – här hittar du en smakrik fyllning på oliv, soltorkad tomat och basilika
1 msk japansk soja. 1 tsk torkad basilika. 1 msk japansk soja. 1 tsk torkad basilika. Idag blir det inga snyggbilder, men åtminstone ett riktigt bra recept
1 tsk torkad basilika. 1 msk japansk soja. 1 tsk torkad basilika. 1 msk japansk soja. De här bollarna tror jag kan gå hem hos många, det känns på något sätt fult att säga de smakar som kött
1 msk japansk soja. Sätt ugnen på 125 grader. Hacka löken fint och bryn den i smör. Under tiden som löken bryns så blanda ströbröd, grädde, soja, fond, ägg, salt och peppar och låt svälla en stund