Dela avokadon och ta ur kärnan. Blanda övriga ingredienser i en skål och häll över i avokadon. 1 avokado. 1 msk japansk soja. -Mama Skogly ♥ 1 avokado 1 msk japansk soja
furikake (japanskt umamismakande strössel som bl a innehåller rostade sesamfrön). Filéa grapefrukten, tärna avokadon och gurkan med kärnhuset bortskuret
½ dl japansk soja. Tärna avokadon. Blanda koriander och avokado med sesamoljan, salta och peppra. Lägg avokado och koriandersalladen bredvid och strö över pinjenötterna
Skär även avokadon i bitar, men lägg dessa åt sidan så länge. Vänd även ner avokadon försiktigt. 2 avokado. 2 msk japansk soja. 2 morötter 3 salladslökar 2 avokado 1 kruka koriander. 2 msk japansk soja
Blanda sesamolja, japansk soja, riven vitlök och sriracha i en bunke. Skiva gurka tunt (gärna med osthyvel), tärna mango, dela avokadon och skiva till tunna skivor
Vi tog, som du ser, avokado, mango, edamamebönor (soyabönor) samt gurka. Låt laxtärningarna marinera i en blandning av 1 msk sesamolja, 2 msk japansk soya, 1 riven vitlöksklyfta, 2 tsk sriracha (chilisås) samt 2 skurna salladslökar. Koka 3 dl rundkorningt japanskt ris, alltså sushiris. 2 msk japansk soya
Dock håller jag ju gärna nere på riset så igår fick det bli laxrullar med avokado. Laxrullar med färskost och avokado / sushistyle Save PrintFörfattare
Men visst finns det några bra recept även i Flexitarianens kokbok som passar till vardags, t ex grillad vegoburgare med vietnamesisk sallad och avokado
½ msk japansk soja. Så här gör du 15 min Skär lax i fin fina bitar Skär avokadon i små tärningar Blanda soja, limesaft och vänd försiktigt detta ihop med laxebitarna. (Detta kan med fördel vila i kylen i 30 minuter , men går bra att köra på direkt) Bygg din laxtartar med lite avokado i botten och sen laxblandningen på toppen. 1 st avokado