Tillsätt det vita vinet och tomatpurén och låt sjuda ett par minuter. vitt vin, 1 glas. vitt vin, 1 glas 2 tsk soltorkade tomater, puré av, (eller 6 finhackade soltorkade tomater
Mustig köttfärssås som får koka riktigt länge med vin. JamieOlivers lasagne. Dagens recept är förvillande likt, fast istället för att hälla vinet i maten dricker vi det till istället
Tillsätt purjo, svamp, vin, vatten och dra några drag med salt och pepparkvarnen. Vi fortsätter att laga mat från en av våra absoluta favoritkokböcker här i det Mårtenssonska köket, vi har skrivit om den tidigare och vi kommer med all säkerhet att skriva om den igen, JamieOlivers Matrevolution
Tillsätt det vita vinet och peston och låt sjuda ett par minuter. Räkor är alltid uppskattat hemma hos oss vad man än gör med dom, så den här rätten från JamieOliver kunde ju inte bli annat än god
Krossa svartpeppar och enbär och tillsätt till köttet tillsammans med vinet och vinägern. Den andra blev en ny gryta som jag hittade i min nya kokbok med JamieOliver
Receptidén kommer från JamieOliver. Häll över vitvinet, och låt det koka in nästan helt. Jamie magazine är en fantastisk tidning, som verkligen lyckas leverera recept som blir tillagade här hemma
Vi är ju stora fans av Nigellas risotto och har kockat till den ett flertal gånger så när vi såg JamieOliver på tv göra tre nya varianter i söndags, så var vi inte sena med att prova på en av dom
Inte för att det är ett krångligt recept på något vis, enligt JamieOliver som vi hittat det hos är "det här receptet jätteenkelt - resultatet blir ljuvligt i både smak och doft
En ny favorit bland kokböckerna är JamieOlivers "Mat för hela året". Skär upp köttet och servera med tex potatisklyftor eller som Jamie rekomenderar, cannelonigratäng
Jag hittar mycket av min inspiration när det gäller matlagningen ifrån JamieOliver. Pressa ner vitlöksklyftorna, rör om lite och tillsätt en skvätt vitt vin
Kände mig lite som JamieOliver men jag använder min fina (tunga) mortel alldeles för lite. Jag skulle vilja stå där i köket och mortla färska kryddor, pesto och allt annat som både Oliver och Morberg gör