Jamie oliver tagliatelle recept

Tagliatelle med spenat

Tagliatelle med spenat

Ett recept signerat JamieOliver. 450 g tagliatelle, gärna färsk. 450 g tagliatelle, gärna färsk. Så var det söndagkväll igen

Söndagsmiddag på Jamies Italian

Krog & Café barn på stan, italienskt, JamieOliver, Jamies Italian, Stockholm . Jag dök ner i en tallrik med färsk tagliatelle och färsk tryffel
Grön pasta carbonara

Grön pasta carbonara

Originalreceptet hittade jag i boken Jamies Supermat av JamieOliver. Vi hade glutenfria pastaskruvar, men spagetti eller tagliatelle är nog egentligen den bästa sorten till

Pasta pasta

Men så hittade jag en pastamaskin i JamieOlivers namn på Clas Ohlson till ett hyfsat pris. Det finns många recept på pasta och faktiskt är det inte Jamies som blivit vår favorit
Min nya pastamaskin

Min nya pastamaskin

Med pastamaskinen går det snabbt att göra såväl tagliatelle som spaghetti. Om du är sugen på att investera i en bra pastamaskin rekommenderar jag verkligen denna, av märket JamieOliver, som går att hitta till ett väldigt bra pris, 499
Färsk tagliatelle med broccoli- & ostsås

Färsk tagliatelle med broccoli- & ostsås

Vegetarisk mat behöver inte vara tråkig, detta är ett recept av JamieOliver. 1 sats tagliatelle eller 500 gr köpt (färsk)2,5 dl créme fraiche150 g gruyereost, skivad 150 g paremesanost, nyrivenflingsalt, svartpeppar400 g broccoli2 st äggulor1 knippa riven basilikaGör så här. 1 sats tagliatelle
Fritt efter Jamie - pastasås

Fritt efter Jamie - pastasås

Gillar JamieOliver. det fick såklart bli min persiljetagliatelle. Jamie säger att allt ska fram. Korta LCHF-tagliatelle

Prickig pasta

häromdagen skulle jag konvertera ett Jamierecept som innehöll broccoli. Fina tagliatelle blev det minsann
Pasta med skaldjur och ruccola

Pasta med skaldjur och ruccola

På en liten tjejresa i helgen lagade jag min version av JamieOlivers pasta med räkor och ruccola, den som också går under ett lite ekivokare namn
Lördagspromenad till Erikshjälpen

Lördagspromenad till Erikshjälpen

Till middag komponerade jag en rätt med inspiration av JamieOliver. Färsk tagliatelle med ricotta, parmesan och pinjenötter 1 pkt färsk pasta1 påse pinjenötter1 lagom bit parmesanost1 burk ricotta1 äggula1/2 dl grädde (sojagrädde för min del)1 pkt kalkonbacon1/2 gul lökriven muskotsaltsvartpepparfärsk basilikalite smörRosta först pinjenötterna i stekpanna

Gräsänklingsblues

Och till råga på allt så har jag börjat fnula på om jag skulle kunna anpassa Jamies trettiominuters recept till lchf