Originalreceptet hittade jag i boken Jamies Supermat av JamieOliver. Vi hade glutenfria pastaskruvar, men spagetti eller tagliatelle är nog egentligen den bästa sorten till
Men så hittade jag en pastamaskin i JamieOlivers namn på Clas Ohlson till ett hyfsat pris. Det finns många recept på pasta och faktiskt är det inte Jamies som blivit vår favorit
Med pastamaskinen går det snabbt att göra såväl tagliatelle som spaghetti. Om du är sugen på att investera i en bra pastamaskin rekommenderar jag verkligen denna, av märket JamieOliver, som går att hitta till ett väldigt bra pris, 499
Vegetarisk mat behöver inte vara tråkig, detta är ett recept av JamieOliver. 1 sats tagliatelle eller 500 gr köpt (färsk)2,5 dl créme fraiche150 g gruyereost, skivad 150 g paremesanost, nyrivenflingsalt, svartpeppar400 g broccoli2 st äggulor1 knippa riven basilikaGör så här. 1 sats tagliatelle
Till middag komponerade jag en rätt med inspiration av JamieOliver. Färsk tagliatelle med ricotta, parmesan och pinjenötter 1 pkt färsk pasta1 påse pinjenötter1 lagom bit parmesanost1 burk ricotta1 äggula1/2 dl grädde (sojagrädde för min del)1 pkt kalkonbacon1/2 gul lökriven muskotsaltsvartpepparfärsk basilikalite smörRosta först pinjenötterna i stekpanna