(ej i orginalreceptet) färsk persilja. Receptet kommer från JamieOlivers hemsida, hittas på länken Good old chilli con carne men för bekvämlighetens skull har jag översatt från engelska till svenska
röd paprikahackad persiljabalsamvinägerolivoljasvartpepparen nypa sockerBaka av ciabattabrödet. På med persilja, häll över lite balsamvinäger och olivolja
hackad persilja efter eget tycke och smak. Vi fortsätter att laga mat från en av våra absoluta favoritkokböcker här i det Mårtenssonska köket, vi har skrivit om den tidigare och vi kommer med all säkerhet att skriva om den igen, JamieOlivers Matrevolution
Hacka paprika och persilja på en skärbräda. Jag tittade på JamieOlivers "30-minute meals" för ett tag sedan, där han tillverkade den ultimata smörgåsen. 2-3 st grillad, inlagd paprika (finns på burk)1 handfull färsk persiljaBalsamvinägerOlja (Raps)SvartpepparKrydda köttet med salt & peppar och klappa in färsk timjan. 1 handfull färsk persilja
Den andra blev en ny gryta som jag hittade i min nya kokbok med JamieOliver. 1 bouquet garni (lagerblad, en kvist timjan, en kvist slätbladig persilja)
Det är väl inte precis en hemlighet att jag är ett stort fan av JamieOliver. I födelsedagspresent fick jag hans kokbok Jamie upptäcker där han reser runt i olika länder och upptäcker olika matkulturer
Hacka vitlöken och plocka loss bladen från persiljan. Receptet kommer ifrån JamieOlivers 20 minute meals iphoneapp. Svamppasta med citron och persilja 4 personer. 1 litet knippe bladpersilja. 1 litet knippe bladpersilja
Jag gick och hämtade alla mina JamieOliver-böcker och letade runt och hittade det här receptet. Smörad taglierini med brynta pilgrimsmusslor, vitt vin, chili och persilja
Den TV-kock som står sig bäst är utan tvekan JamieOliver. Det är inte ofta man öppnar en kokbok och faktiskt kan tänka sig att laga till nästan allt, men så är det med Jamie´s bok
En av kokböckerna från fyndlådan var från 1981 och är ett av bevisen på att JamieOliver inte var först med konceptet "God Mat på ½ timme". ex torsk, sej eller spättasalt och vitpepparnågra bitar ansjovisfiléerhackad persilja av valfri mängdhackad dill av valfri mängd1 krm timjanett par skivor tomatsmörPensla lite rapsolja på foliebitarna och lägg fisk på båda, salta och peppra
Jag har ett recept på ricottafyllda svampar sedan tidigare på bloggen och det är ett JamieOliver recept, men om jag ska vara helt ärlig (och det ska man ju) så är dessa mycket godare