Massa underbara nyheter i JamieOlivers serie. Här på bloggen kommer produkterna dyka upp lite då och då i matlagningen framöver, samt att en väldigt fin tävling kommer att hållas inom snar framtid, så håll ögonen öppna om ni gillar Jamie
1,6 kg (ta ut kycklingen ur kylen 30 min innan du stoppar in den i ugnen)2 lökar2 morötter2 selleristavar1 hel vitlök1 citronFärska örterSalt, peppar & OlivoljaGravy. 2 morötter
Dagens Minestronesoppa är JamieOlivers recept. 2 morötter, skalade och hackade. Lägg i vitlök, rödlök, morötter, selleri, squash, purjolok, oregano och lagerbladet och koka försiktigt i 15 minuter. 2 morötter
Blanda ner lök, (vitlök) morötter och selleri med ytterligare lite olivolja. Många har testat JamieOlivers lasagne med crème fraiche i stället för bechamelsås och lovorden har haglat så tätt och övertygande att jag inte kunde låta bli att prova själv
fiskgratäng, på JamieOlivers sätt. Ta en ugnsform och riv morötter och citronskal direkt i formen. När jag testade denna av JamieOliver var jag helt såld
JamieOlivers youtubekanal, Jamie’s Food Tube är helt amazing. Hacka under tiden morötter, lök, vitlök och chili grovt och lägg i en långpanna tillsammans med de torra kryddorna och lite olivolja
Hacka lökarna och morötterna och stek tills löken blir glansig, lägg sedan över dem i grytan. 3 Morötter i bitar. 2 dl Tomatsås (Jamieolivers tomat & chili). 3 Morötter i bitar. 2 dl Tomatsås (Jamieolivers tomat & chili)
Kände mig lite som JamieOliver men jag använder min fina (tunga) mortel alldeles för lite. Jag skulle vilja stå där i köket och mortla färska kryddor, pesto och allt annat som både Oliver och Morberg gör