Den TV-kock som står sig bäst är utan tvekan JamieOliver. Det är inte ofta man öppnar en kokbok och faktiskt kan tänka sig att laga till nästan allt, men så är det med Jamie´s bok
Något som man ganska ofta hör både JamieOliver och Nigella prata om när dom lagar mat är så kallad Comfort Food, direkt översatt till svenska blir det väl närmast tröstemat
I Sverige är vi generellt sett ganska dåliga på att använda mynta i mat, men om man spanar in JamieOliver eller australiensiska Donna Hay förekommer mynta lika ofta som ordet nakenchock gör i svensk kvällspress
Hetta upp lite olivolja och tillsätt resterande vitlök, chili och rosmarin samt kapris, sardeller, oregano och kanelstång och fräs på svag värme tills vitlöken mjuknar
Skiva rödlöken tunt och grovhacka den grillade paprikan, tillsätt dem samt kapris och brödbitarna. Recept som är signerade av mästerkocken JamieOliver känns trygga att ta sig an, det brukar liksom aldrig kunna gå fel där
Gillar JamieOliver. Skär sparris (spar knopparna) och bryter broccoli i mindre bitar, spar buketterna och använder stjälken, mixar allt med sardeller, kapris, vitlök, chili och timjan
Sen tog jag helt enkelt resten av kaprisen som fanns i burken. Är man ingen stor fan av kapris kan två matskedar bli lite i kraftigaste laget så en matsked räcker gott och väl