Ta bort bladen från basilikan, finhacka stjälkarna och tillsätt dom i grytan. Väntan har kanske varit svår att uthärda men nu är det alltså dags för er att också ha en möjlighet att smaka JamieOlivers lasagne
Massa underbara nyheter i JamieOlivers serie. Här på bloggen kommer produkterna dyka upp lite då och då i matlagningen framöver, samt att en väldigt fin tävling kommer att hållas inom snar framtid, så håll ögonen öppna om ni gillar Jamie
I originalreceptet använde Jamie kycklingfiléer som han fyllde och jag tog quornfiléer. Såg det i höstas på JamieOlivers "Middag på 30 minuter" (JamieOliver 30-minute meals) på tv. 1/2 kruka färsk basilika. 1/2 kruka färsk basilika
Det är väl inte precis en hemlighet att jag är ett stort fan av JamieOliver. I födelsedagspresent fick jag hans kokbok Jamie upptäcker där han reser runt i olika länder och upptäcker olika matkulturer
Vi är ju stora fans av Nigellas risotto och har kockat till den ett flertal gånger så när vi såg JamieOliver på tv göra tre nya varianter i söndags, så var vi inte sena med att prova på en av dom
Till det hade vi JamieOlivers tomatsås (tomato & garlic). Färsk basilika. Jag har ju fått hem en hel del zucchini som jag försöker hitta på lite olika saker med
Inspirationen till dressingen är från den fantastiska JamieOliver, och jag och David testade att göra denna sallad efter att ha sett ett tv-program då han gjorde en Ceasar sallad (HÄR är Jamies recept)
Fick ett JamieOliver salt av Amy, när hon var här. Bara tomater med goda tillbehör, som till exempel, flingsalt, balsamvinäger, basilika, olivolja och mozzarella