Det är väl inte precis en hemlighet att jag är ett stort fan av JamieOliver. Lägg i en skål och blanda med grovt hackade örter, en skvätt vinäger och eventuellt lite salt och peppar
Krossa vitlöksklyftorna med knivbladet (ett knep jag lärde mig av JamieOliver i ett av hans första program) så går det lättare att hacka och använda vitlöken
Såg ett matprogram med JamieOliver härom dagen, då han tillagade en hel rotselleri i ugn. Fördela vitlöken och örterna runt hela rotsellerin, banka in lätt
Ännu lite mer olivolja kanske inte heller skadar om man ska tro på allt JamieOliver säger. Lite skärpa från inlagd paprika och så örterna – en färsk och en torkad
Originalreceptet hittade vi i JamieOlivers bok "Matrevolution", den är väl snart utsliten. Lite kall sås rördes samman på gräddfil, fransk senap, lite örter och kryddor och det passade väldigt fint till, precis som den lite matigare salladen med matvete i gjorde
Lägg på tomatskivor och strö örterna över. En av kokböckerna från fyndlådan var från 1981 och är ett av bevisen på att JamieOliver inte var först med konceptet "God Mat på ½ timme"
JamieOliver thyme, lemon and bay salt. JamieOliver thyme, lemon and bay salt. När jag kommer hem från jobbet vill jag helst av allt ha maten redan klar, eller tillagad av någon annan
Här har jag tagit en pajdeg från JamieOliver och innehållet från min tidigare kollega Paula. Servera till lufttorkad skinka, färska örter och rödlök om du vill, eller till kräftor