Läggäggulorna i en skål tillsammans med grädde och hälften av parmesanosten. Rör ihop snabbt (tillaga inte mer nu – annars kommer det bli äggröra av det hela
Lägg dem i en stor microvågssäker skål tillsammans med en halv citron. Okej eftersom jag är halvt mörbultade efter mitt första kettlebells pass ever och inte lagat några matlådor (middagen blev två kokta ägg med kalles randiga) bjuder jag idag på en gammal favorit som kommer från JamieOlivers middag på 30 min som är en riktigt bra kokbok
Lägg pinjenötterna i den torra stekpannan och rosta nötterna under omrörning. Vill du också bli inspirerad av Jamie himself så finns avsnittet på Youtube
Receptet kommer ifrån JamieOliver’s hemsida. Röstin görs i ugnen och äggen pocheras. Jag trodde det skulle vara hur svårt som helst att pochera ägg, att man skulle göra den där virveln i vattnet, ha i vinäger och greja en massa
Kände mig lite som JamieOliver men jag använder min fina (tunga) mortel alldeles för lite. Jag skulle vilja stå där i köket och mortla färska kryddor, pesto och allt annat som både Oliver och Morberg gör