Så jag stekte allt till en jambalaya. Koka först broccolin i 3 min sen steker du allt o kryddar hur mycket du vill o duttar o soya ,stek i ca 5 min i ca 1 msk olivolja
Tillsätt olivoljan i pannan och fräs allt. olivolja. Om du inte har en torr korv, utan en vanlig som behöver stekas lite, börjar du med att skiva och steka den i lite olja så att fettet steks ur
Bayou spicy cajun rub, passar till kött, kyckling, jambalaya och liknande grytor. ½ dl citronolivolja. Bayou spicy cajun rub, passar till kött, kyckling, jambalaya och liknande grytor
1 olivolja. 1. Hacka löken och bryn tillsammans med riset i olja några minuter. 2. Späd med vatten och fond. Tillsätt krossade tomater, salt och kryddor
Jambalayan får gärna vara lite blöt. Servera jambalayan riktigt varm med auberginekräm. Fräs lök, råris och saffran i 3 msk olivolja. Skär korven i skivor och fräs den tillsammans med zucchinin och paprika i 2 msk olivolja. 5 msk olivolja
2 msk olivolja. Skär kyckling- eller kalkonbröstet i tärningar och fräs olja i en stor gryta. Ta upp köttet och fräs den grovhackade löken, vitlöksklyftorna, sellerin och skinktärningarna
Citron, Grönsaksbuljong, Gul lök, Kantareller, Olivolja, Ost, Ris, Vitlök Nasi goreng är indonesiskt, paella spanskt, jambalaya kreolskt och den italienska motsvarigheten på slika delikata risrätter heter risotto
Pizzadeg25 g jäst2,5 dl 37 gradigt vatten 2 msk olivolja1/2 tsk salt6 - 7 dl vetemjölSmula ner gästen i en bunke tillsätt lite av vattnet och rör om tills gästen har löst sig, tillsätt resten av vattnet, oljan och saltet blanda ner mjölet och rör om till en smidig lite kladdig deg, låt jäsa i 45 minuter under bakduk. 1 msk olivolja. 1 ölkorv typ jambalaya. 2 msk olivolja. 1 msk olivolja. 1 ölkorv typ jambalaya