chorizo eller kabanoss). Förberedelse. Finhacka lök, vitlök paprika och selleri. Skär kyckling och korv i lagom stora bitar (ca 2 cm), och champinjonerna i klyftor
1-2 kabanossen, i bitar. 2 stora gula lökar, skivade 2 vitlöksklyftor, hackade 2 dl ris 200 g rökt skinka, strimlad 1-2 kabanossen, i bitar 4 dl buljong från tärning 1 burk majs- och paprikablandning 200 g skalade frysta räkor, eller från burk 1 liten burk gröna ärter salt och peppar paprikapulver
1Ingredienser, 4 port Kalorier 4 st Risoni Sök 1 st Buljongtärning Sök 1 msk Paprikapulver Sök 1 st Paprika Sök 1 st Lök Sök 2 st Vitlöksklyftor Sök 1 msk Olja Sök 480 g Kabanoss Sök 200 g Ananas Sök 1 st Gurka Sök
ca 2 port2st korvar kabanoss eller chorizo(jag tog grannens goda vildsvinskorv)ca 1 dm purjolök, skivad½ röd paprika, skuren i små bitar1 pressad vitlöksklyftaca 2 dl skalade räkorsmör att steka ismaka av med salt, peppar och paprikakrydda1 dl ris, okoktBörja med att koka riset. 2st korvar kabanoss eller chorizo