100 gr valnötter (det går också bra att blanda valnötter och paranötter). 1/4-1/2 färsk jalapeno om du vill ha mer hetta. 100 gr valnötter (det går också bra att blanda valnötter och paranötter). 1/4-1/2 färsk jalapeno om du vill ha mer hetta
Efterrätt är jag inte mkt för men kanske en rökt brie med valnötter och honung. Då var det lördag igen och här kommer en ny härlig intervju med en härlig grill personlighet, denna veckan är det Stefan Aronsson som fått äran att få svara på mina frågor
Jag lät dem vara i ugnen tills osten fick lite färg, men akta så att inte valnötterna bränns. Jag har ett gäng recept att rapportera men går ut lite lagom med ett riktigt gott och enkelt tilltugg som fick inleda födelsedagsmiddagen igår kväll
Hur kan jag inte ha tänkt på att använda valnötter istället för mandel. När smeten klarar kulprovet så är den som vanligt klart, hiva i bra med hackade valnötter några minuter innan du stjälper upp koket på smörpapper i en ugnsform eller på en plåt
8 valnötter. Sätt ugnen på 200°. Dela jalapeñofrukterna på längden. Var noga med att avlägsna alla frön och vita mellanväggar där den mesta hettan sitter