5 st jalapeno. 1 dl silverlök. Skär fisken i små kuber. Lägg dem i en bunke och blanda den med limesaft. Rör om väl, täck med plast och ställ i kylskåp i minst 2–3 timmar men gärna över natten
Porterkaramelliserad silverlök. Porterkaramelliserad silverlök. Stek silverlöken i en panna (helst gjutjärn) på medelhög temp, sänk eventuellt efter en stund
Jalapeno Ketchup. 1 gul lök eller silverlök, skär skivor, värm upp en stekpanna med en neutral olja. 2st silverlök. 4 st hela färska jalapenos utan kärnor
1 silverlök. 1 silverlök. Det vilar något ytterligt svenskt över "kombomat". Med kombomat menar jag att vi gärna tar två maträtter (i huvudsak snabbmat) och gör om till en
Dela och kärna ur tomater och jalapenon. Finhacka tomater, jalapenos, lök och koriander. 2 jalapenos. 1 silverlök eller liknande. 2 jalapenos. 1 silverlök eller liknande
Skala och dela silverlöken. Lägg Tomatillos, silverlök, vitlök och chili i en grillform. 2 jalapenos. 1 silverlök. 2 jalapenos 1 habanero (bör uteslutas om man inte är rätt van vid stark mat). 1 silverlök saft från en lime