Skiva vitlök, tomater, ost och jalapeno, peta in imellan skivorna, som en fylld falukorv (ursäkta liknelsen), salta och lägg på plankan innanför potatismoset
I denna såsen använder jag mig utav torkad chipotle som är en torkad rökt chili ofta en jalapeno som ger en god rökig het smak till min bbq-sås, vill man göra såsen ännu rökigare så kan man även tillsätta en skvätt hickory liquid smoke som är ett naturligt rökrom som framställts genom att äkta rök (från hickoryträ) fångas upp i en vätska
Här är en variant med rosmarin också som jag hittade på Willys. God morgon, hoppas ni sovit gott. Jag har då fått sovit som en stock och vaknade tidigt, kände direkt att det kliade i fingrarna att skriva ett blogginlägg
Blanda sedan färsen med tomatcrémen och löken, salt, peppar, rosmarin, potatismjölet och grädden. Sleva upp på tallriken med lök och pistagenötsblandningen o dekorera med en kvist rosmarin