Fördela chili, jalapeños och en nypa svartpeppar över fetaosten. Dela, kärna ur och finhacka chilin. Ställ fram den här ljuvligt goda fetaosten på buffébordet med en nybakad baguette♥
jalapeno,. Det här är är så himla gott, vill du ha lite variation och skippa halloumin på grillen så går feta- eller salladsost precis lika bra att grilla, så länge du gör det i en bit folie
Inlagda jalapeno’s snittas upp lite och fylls m ädelost, vira lite bacon runt och grilla. Ta ett ark folie och lägg på fetaost, skivade tomater, chili och svartpeppar
Finhacka jalapeno/paprika, salladslök och koriander. Hetta upp lite olja i en stekpanna och häll i den frysta majsen (du behöver inte tina upp den först)
När vegetarisk mat är så här god så saknar man inte kött en sekund, så otroligt gott och smakrikt. Skiva löken och lägg i blandningen, låt dra minst en timme
Fortsätt att sprida ut jalapeño, kronärtskockshjärtan, skivad mozzarella, rödlök, aubergine, paprika, oliver, champinjoner (jag applicerade allt i den ordning jag skrivit) och smula sedan över fetaost
Det behövs inte mycket soltorkade tomater och oliver för att ge hela anrättningen en härlig medelhavstouch och rejält med fetaostkuber gör att man inte ens saknar kött