I lördags blev det oxfilé med den här salladen och jalapeno poppers. 1 avocadotomater, gärna i olika färgerett gäng mozzarellabollarcitronsaftolivoljafärska, hackade örter, gärna basilikasalt och pepparBlanda ihop allt utom avocadon och låt stå i rumstemperatur en timme
Valfria grönsaker som sallad, paprika, lök, oliver, tomat, gurka jalapeno osv. Tofutti vegansk riven ost ”mozzarella style” om du vill ha din pizza vegansk
-Skiva paprika, kronärtskockshjärtan, oliver, jalapeño och mozzarella. Fortsätt att sprida ut jalapeño, kronärtskockshjärtan, skivad mozzarella, rödlök, aubergine, paprika, oliver, champinjoner (jag applicerade allt i den ordning jag skrivit) och smula sedan över fetaost
jalapeno. Mosa mozzarellan och blanda med de andra två ostsorterna. Lägg 1-2 skivor jalapeno överst. Ursäkta frånvaron igår men jag hade fullt upp att följa pilotstrejkens utveckling och trösta en ledsen 8-åring
jalapenos. mozzarella. jalapenos. mozzarella. Toppa med grekisk yoghurt/creme fraiche, fetaost, mozzarella, strimlad rödlök och jalapenos och strö över lite oregano innan du kör in den i ugnen på 175-200 grader och gratinerar tills osten är smält och fått en fin färg