sallad, gurka, tomat, kalamataoliver. Baconlindade köttfärsjärpar fyllda med fetaost. Forma järpar av färsen, gör ett hål mitt i med fingret och stick i fetaost
Örtkryddade järpar med tomat- och gräddsky. Skaka pannan så järparna rullar och får fin form och färg. Tillsätt ingredienserna till såsen direkt ner i samma panna som du använde till järparna, Låt bubbla en stund
aubergine, squash, paprika, lök och tomater. de här järparna med. Sedan är det bara att forma dem till järpar i handen, trycka till en ficka och fylla med cambozola innan man steker dem
I det här fallet blev det ljuvliga svampar fyllda med oströra och ugnsrostade tomater som gratinerades och serverades med små järpar och ugnsrostade potatishalvor
På det sen då så lag jag i trattisar, hällde på grädde och passerade tomater. Så jag tror jag lämnar det nu och istället tar och berättar hur jag lagade dessa järpar
Rör ner alla andra ingredienser och lägg järparna i tomatsåsen. En äkta bolognese ska visst innehålla köttfärs, lök, morot, blekselleri, tomater, mjölk och vitt vin