Ingredienser Portioner. 6 1 1/3 kg grytbitar av vilt t ex älg, rådjur matfett salt och svartpeppar 2 tsk paprikapulver 1 lagerblad 5 enbär ca 3 msk vetemjöl 3 dl rött vin 1/4 dl konc viltfond (på flaska) 3 1/2 dl vatten 4 gula lökar 1 stor paprika 400 g kantareller eller annan svamp 2 dl vispgrädde 3 msk tomatpuré lite soja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kinesisk soja 20 % rabatt ICA Asia 150 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Asiatiska såser 10 % rabatt Santa Maria 200 - 500 ml Mer info Ladda kupong
Dagens kvällsmat blev en jägargryta, cacciatora betyder jägare, varje region i Italien har olika smaksättningar på den här grytan, men den med tomat är den mest kända
Skär grytbitarna i lagom stora bitar, ca 2x2 cm. Koka upp buljong, vin och soja i en gryta. Fräs köttet en kort stund i smör i en stekpanna och lägg över i grytan tillsammans med kryddorna