Det som sker med den i ugnen tillsammans med andra rotfrukter och grönsaker, olivolja, salt, peppar, lite smoked paprika, italiensksalladskrydda, vitlök, flytande honung [färska kryddor om man har det hemma vilket jag tyvärr inte hade i helgen som passerade] är något magiskt och dessutom så sköter de ju sig helt på egen hand
Smaka av med salt, peppar och italiensksalladskrydda. Med inspirationen från dagen så tyckte jag att italienskt tema kunde vara lämpligt för kvällens middag
Rör ihop olja, vinäger, chilisås, vitlök, kryddor och örter och sprinkla över salladen. Koka upp vatten tillsammans med pressad vitlök, olja och 1/2 buljongtärning. Dela upp broccolin i mindre bitar och koka max 5 minuter tillsammans med salt och pressad vitlök. 1 st vitlöksklyfta. 1 st vitlöksklyfta. 2 st tomater. 10 bit(ar) soltorkadetomater i olja (avrunna) i fina bitar. 1 st vitlöksklyfta. 1 nypa(or) kryddor , salt, peppar, italiensksalladskrydda
Smaksätt med italiensksalladskrydda, pressad vitlök, salt och peppar. Italiensksalladskrydda. Skär de soltorkadetomaterna i mindre bitar och mixa med gräddfilen
400 g kokt pasta(1 grillad kyckling)1 rödlök1/2 purjolöktvå nävar ruccolasallad1 burk soltorkadetomater (använd gärna oljan tomaterna ligger i istället för olivoljan)1 vitlöksklyftanågra droppar tabascoolivolja (ca 1/2 dl skulle jag tippa på att jag tog i sist)färsk basilika1 tsk italiensksalladskrydda8-10körsbärstomater2 hg fetaost10-15 färska champinjonerMixa soltorkadetomater med vitlök, olivolja, färsk basilika, tabasco och italiensksalladskrydda. 8-10 körsbärstomater