Smaka av soppan med salt och avsluta med att röra ner persiljan. 3 dl passerade tomater av bra kvalitet eller tomatsås. 1 dl persilja, finskuren. 400 g blandad fisk, i 2 x 2 cm stora tärningar 10 klyftor vitlök, skalade och finhackade 1 röd chili, skivad 2 dl olivolja 2 dl torrt vitt vin 3 dl fiskbuljong 3 dl passerade tomater av bra kvalitet eller tomatsås 2 dl vispgrädde 1 dl persilja, finskuren salt
vitlökssås, tomatsås eller bara lite naturell crème fraiche. Tillsätt mozzarella, soltorkade tomater, oliver, persilja och italienska örter och rör sedan om
Ljuvliga italienskta köttbullar i tomatsås med recept från Catarina König. Hon kallar dem för ”mina underbara italienskta köttbullar” och jag kan inget annat än instämma, de är verkligen heeeelt underbart goda
Då kan jag varmt rekommendera dessa goda italienska köttbullar. Gör därefter tomatsåsen. Tomatsås. 1,5 msk färsk persilja. 250 g äkta italiensk mozzarella. 1,5 msk färsk persilja. 250 g äkta italiensk mozzarella
Den möra kycklingen som får blandas med den härliga tomatsåsen, vitlöken, örterna, mamamia så gott. Kyckling cacciatore är en traditionell italiensk gryta
En god spaghetti med tomatsås fångar hela genialiteten med den italienska köket. Basilika och persilja – smakar mest och bäst när man köper dem in knippe
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Strö över riven parmesan och färsk hackad persilja. -D Jag ställde mig och snodde ihop en pastadeg, gjorde cappellini (tunn spagetti), rörde ihop en gudomlig tomatsås och marinerade kungsräkor i vitlök som jag sedan stekte till perfektion
ItalienskTomatsås med Smörfrästa Vaxbönor En näve Vaxbönor ½ Gul Lök 1 Vitlöksklyfta 1 Turkisk Paprika 2 msk Valio’s Smör Havssalt och Nymald Vitpeppar Gräddig Tomatsås Några skivor Salami Några skivor Varmrökt Sidfläsk 1 Tomat 1 dl Grädde 1 msk hackad Basilika och Persilja Havssalt och Nymald Vitpeppar Skär bort fästet på bönorna och dela i 2-3 bitar
Tomatsås. När paprikorna svalnat så dra av skalet dela och ta bort kärnhuset, strimla och lägg i en skål och blanda ner citronsaft, olivolja, persiljan, vitlök, smaka av med salt och peppar
Igår gjorde jag en jättegod italiensk pastarätt efter ett recept av förra årets mästerkock Catarina König men istället för att göra egen tortellini kokade jag vanlig spagetti och det blev väldigt gott det också