4 port 400 g falukorv 300 g pasta penne 1 stor paprika 1 rödlök 1 msk flytande margarin 4 dl Kelda pastasås tomat och creme fraiche (jag hittade inte den så jag tog Kelda mild tomatsoppa) ½ dl hackad färsk basilika Koka pastan enligt anvisning på
Skeda såsen över kycklingen i formen. Värm ugnen till 180 grader, varmluft. Fräs kycklingen på medelvärme tills den får lite färg runtom, i cirka 5 minuter
balsamsås. Häll såsen runt kycklingen i formen. Lite sås på detta och sen en kvart i ugnen. Jag har börjat denna söndag precis som jag sa i går - med vila
potatismos samt gärna med en sked att skeda upp sås och fyllning med. Sätt ugnen på 200 grader samt börja koka potatis om du vill ha mos till falukorven
Ha i spenaten och vänd ner i såsen. Häll på såsen. Hejsan. Känner mig lite låg. Vet inte om det är vädret, de mörka molnen tornar precis upp sig, eller pms
Servera kycklingen med ugnsrostad potatis, sallad och en kall vitlökssås. Kallar det för italiensk kycklingfilè, om man vill kan man byta ut bacon mot parmaskinka eller pancetta för ännu mer italienskt