Italiensk pasta rotselleri recept

Klassisk italiensk bolognese

Klassisk italiensk bolognese

I en riktig bolognese ingår alltid morot, buljong och selleri - jag kör oftast med stjälkselleri då jag tycker det blir godast, men rotselleri funkar också jättebra
Italiensk gratäng med cajunsmak

Italiensk gratäng med cajunsmak

Varva pasta och köttfärs i en ugnssäker form. 4 port kokt pasta. 1 bit rotselleri. Skala och grovriv morot och selleri
Ossobuco

Ossobuco

Servera med Bulgur, matvete, couscous eller pasta. Skala lök och rotselleri. 1 bit rotselleri (ca 50 g). Skär i bitar

En fläskfilé you can´t refuse

Till dess provlagar jag mig fram bland italienska delikatesser (här är min pasta Vongole)  som kan komma att bli aktuella och här är en klassisk ”italienare” som är enkel, god och möjlig att göra för ett stort antal gäster
Bolognese på mitt sätt

Bolognese på mitt sätt

Varenda italiensk husmor med självaktning har säkert sitt eget hemliga recept. Mina recept är inte ett dugg hemliga, så här kommer min variant av den mustiga och härliga köttfärssåsen, som smakar mums till nykokt pasta - vanlig eller glutenfri efter behov

Christian Campogiani´s Ragù

basilika, italiensk köttfärssås, italiensk mat, italiensk ragu, köttfärssås till pasta, pasta, pasta recept, pasta skruvar, raguShare this article
Spaghetti med svensk rotfruktspesto

Spaghetti med svensk rotfruktspesto

Ett alternativ som också blir mycket bra och mer italienskt troget pesto är att hetta upp rotfrukterna och mixa dem med vitlök, olja och parmesan
Kostnadsberäknade måltider

Kostnadsberäknade måltider

Dagens inlägg i den debatten är en italiensk klassiker som är både god och mättande. Pasta Bologna. 100 g rotselleri. 100 g rotselleri
Kostnadsberäknade måltider

Kostnadsberäknade måltider

Dagens inlägg i den debatten är en italiensk klassiker som är både god och mättande. Pasta Bologna. 100 g rotselleri. 100 g rotselleri
Italiensk köttsås

Italiensk köttsås

Smaka av med salt och peppar och servera med en god pasta. Finhacka lök, vitlök och rotselleri och låt svettas mjuka i oljan på medelvärme, se till att röra runt så att det inte tar färg

Tio goda recept på resterna från julmaten

Än idag på juldagen är det gott att äta julbordet men framåt annandagen börjar jag ofta bli lite trött på julsmakerna så det är bra att ta in lite nya kryddor i recepten, gärna italienskt eller asiatiskt