pastapenne. Ta pasta-gryta-rivenost-pasta- osv. Koka 500gr pastapenne. Tvätta auberginen o tärna den. Stek den i stekpannan tillsammans med olja samt vitlök som du pressar i, tills den fått färg o mjuknat
Sätt på vatten till pastan och börja koka den. Blanda med pastan. Med några matskedar mjölk eller grädde spär du pastasåsen om du vill ha en tunnare pastasås
)Jag bjöd på en italiensk buffe med pastasallad, charkuterier, marinerad kyckling med örtsås, capresespett, crostini med lax och gremolata, ost och kex
Börja med att förbereda pastasåsen, hacka löken och stek den sedan tillsammans med lite olja. Koka upp pastan i saltat vatten enligt anvisningarna på paketet och skola av medans pastan fortfarande är al dente
Caponata är en italiensk grönsaksröra, närmare bestämt kommer den från Sicilien - ni vet den där ön som Don Corleone i filmen Gudfadern härstammade från