Servera genast med ett bra italienskt rödtjut som matchar osten och njut. Till tonerna av italiensk musik meckar vi till portionerna och häller upp ett gott vin
Pastan är glutenfria "snören" av majs från en italiensk tillverkare (italienarna är bra på det här med glutenfritt), och röran är en riktig goding - en smakrik blandning av champinjoner, purjo, vitlök, räkor, parmesan och en god kryddblandning
Servera genast med ett bra italienskt rödtjut som matchar pasta med och njut. Till tonerna av italiensk musik meckar vi ihop portionerna och häller upp ett gott vin
)Jag bjöd på en italiensk buffe med pastasallad, charkuterier, marinerad kyckling med örtsås, capresespett, crostini med lax och gremolata, ost och kex
Koka pastan och slå av. Toppa med den rivna osten. Lägg pastan i tallrikarna och slå över soppan. 4 dl okokt pasta. 3 dl riven ost. 4 dl okokt pasta. 3 dl riven ost
Tillsätt hälften av gorgonzolan tillsammans med grädden och rör om på låg värme tills osten smält. Lägg i pastan och låt den koka enligt anvisningar på förpackningen