2 tsk italiensk salladskrydda. Grädda lasangen i 225 grader i ca 20-30 min, eller tills pactaplattorna mjuknat. Låt lasangen stå ca 15 minuter innan den serveras. 2 tsk italiensk salladskrydda
– Jag är jättestolt att kunna presentera Zeta Burrata, en exklusiv mozzarella från den syditalienska regionen Apulien, berättar Fernando Di Luca, grundare av Di Luca & Di Luca
Världens godast lasange om jag får säga det själv. (1 stor form - ej bilden) 2 st gula lökar4 st vitlöksklyftor1 röd paprika4 små rivna morötter15 st kalamataoliver800 g köttfärs2 tsk mald spiskummin2 kanelstänger2 tsk chilipulver2 burkar krossade tomater, denna sortSamma mängd italiensk tomatsåsEv
Skala och finhacka morot, lök och vitlök. Bryn köttfärsen med olivoljan i en gryta, rör ner grönsakshacket och späd med vatten, vin om man vill och koncentrerad kalvfond
blev det idag men tyvärr inte Lasange. Ibland vill tiden inte räcka till. Var ledig på fram till kl 11. 00 därefter möte i Halmstad och åter i Varberg kl 17