Det finns så många saker som jag tycker är gott om det är lagat av bra råvaror och med omtanke. Vill man krångla till det lite kan man steka fyllningen till korven lite lätt innan man fyller isterbanden men det tycker inte jag behövs
Men korv, bortsett från ett riktigt bra isterband är inget mina smaklökar jublar över. Ja, tydligen, enligt innehållet i kassen från Middagsklubben som jag råkade vinna med en alldeles sann liten motivering
Snitta isterbanden försiktigt på längden och vik ut dem. Lägg i äppelbitarna och låt dem värmas upp tillsammans med löken, dra sedan undan stekpannan från plattan
Stek den med vitlök, smör och lite olivolja tills den får färg, salta och peppra. Bryn korven i lite olja med chiliflakes och i en stekpanna tills den får fin färg och tillsätt sedan den frästa svampen
isterband. Fördela fyllningen i tomaterna och ställ tätt i form. Servera med ris och sallad. Tror dock att det räcker med 400 g färs + resten. köttfärs, 400 g till 1 isterband. 1 isterbandisterband