Min vän och den fantastiskt duktiga näringsfysiologen, författaren, föreläsaren och en av Isodieten-grundarna Kristina Andersson (hon är också en av utbildarna på Paüluns Näringscenter) lade nu inför det nya året upp ett inlägg på tidningen ToppHälsas blogg och det var så bra så jag tänkte dela med mig det
Detta är ytterligare ett recept jag gjort till Isodieten och är ytterligare ett exempel på att man inte behöver äta tråkigt bara för att man vill hålla formen eller gå ner i vikt
Ett recept som jag skrivit till Isodieten. Lax är definitivt en av mina favoritfiskar och förutom att ugnsbaka den, så gillar jag att snabbrimma den i saltlag så att den blir riktigt krämig då man steker den
1. Blanda ihop alla ingredienser till köttbullarna och rulla till små bullar (cirka 16 st). Lägg bullarna på en ugnsplåt med bakplåtspapper och stek dem i ugnen i 225 grader i cirka 20 minuter
Vad jag tycker är extra intressant är att Fredrik Paulún som bland annat varit “GI- Paulún” med stor del av svenska folket, senare infört Isodieten och nu kör sitt senaste koncept/diet i form av LCHQ