Ta ut pizzan och fördela skinka, soltorkade tomater, pinjenötter, ruccola och basilika över pizzan. Hacka vitlöken och lägg i en kastrull och blanda ner passerade tomater, tomatpuré, caynnepeppar, honung, balsamvinäger, salt och örtkryddor
Biffarna fyllda med len mozarellaost, ljuvlig smak av basilika och tomat serverade jag enkelt i krispiga salladsblad med en färgsprakande uppläggning av tomathack, rödlök, kapris och en kall röra på creme fraiche med soltorkade tomater
BasilikasåsTips. Hacka basilikan och vänd ner i creme fracihen. Basilikasås. 4 pers500 g solmogna tomater1 röd chili2 msk riven färsk ingefära250 g sockerrivet skal från 0,5 citron2 hackade vitlöksklyftor2-3 msk vitvinsvinägerSkär tomaterna i klyftor och skär bort kärnhus och skal med en vass kniv. 1 creme fracihe1 kruka basilika1-2 vitlöksklyftorsaltpeppar0,5 parmesanostRiv osten och vitlöken. Basilikasås1 liten burk creme fraiche0,5 kruka basilikaitaliensk salladskrydda1 tsk fransk senapsalt och pepparBlanda ihop allt och klipp ner basilika. Grillsås med soltorkade tomater1 burk creme fraiche8 soltorkade tomater4inlagda vitlöksklyftorStrimla tomaterna och finhacka vitlöken. 500 g solmogna tomater
Inlagda jalapeno’s snittas upp lite och fylls m ädelost, vira lite bacon runt och grilla. Min favorit är en söt stark salsa/salladRomantica tomater, chili, persilja, koriander, mango/jordgubbar/ananas eller vad annat sött man känner för, salt och peppar
Hacka soltorkade tomater, oliver och röd lök fint. Basilika och parmesanost sill och Fläder/Lime sill. Blanda ihop creme fraiche med majonäs, lägg i tomater, oliver och löken