Inlagda rödbetor yoghurt recept

Biff à la Lindström

Biff à la Lindström

1 dl finhackade inlagdarödbetor. 2 dl turkisk yoghurt. 1 dl finhackade inlagdarödbetor. 2 dl turkisk yoghurt
Marockansk bulgur- och rödbetssallad

Marockansk bulgur- och rödbetssallad

Till detta serverades oliver, inlagda gurkor och nygräddade pitabröd. Om du vill att rätten ska nå fulländning servera den tillsammans med en klick turkisk yoghurt, hummus och nygräddade pitabröd
Dagens recept: Rödbets- och löksoppa

Dagens recept: Rödbets- och löksoppa

Använd inlagda eller konserverade rödbetor till soppan. Skölj och borsta rödbetor och potatis. Du kan servera en klick keso eller yoghurt smaksatt med litet krossad vitlök i den här soppan
Caroline i köket

Caroline i köket

1 dl turkisk yoghurt. 200 g rödbetor      . 2 dl turkisk yoghurt. 400 g mandelpotatis        . ca 3 msk smör                         
Isterband med rödbetshummus

Isterband med rödbetshummus

Mixa kikärter, lök och rödbetor. Blanda ner yoghurten. 150 g inlagdarödbetor. 1 dl Arla Köket® turkisk meze matyoghurt
Burgare à la Lindström

Burgare à la Lindström

Biff à la Lindström är en fin klassiker med rödbetor och kapris. Finhacka lök, rödbetor och kapris noga och blanda med färsen
Rödbetstsatsiki

Rödbetstsatsiki

Blanda rödbetor, lök, ost och yoghurt. Riv rödbetor och lök. 100 g hackade inlagdarödbetor. 2 dl Arla Köket® turkisk meze matyoghurt
Hackkorvskaka

Hackkorvskaka

Blanda ner yoghurt, rödbetor, gurkmix och knäck i äggen i grytan. Hacka rödbetorna i bitar. 2 dl Grekisk yoghurt 10 %. 2 dl inlagdarödbetor (150-175 g)
Rödbetstsatziki, snabb

Rödbetstsatziki, snabb

Grovriv eller finhacka rödbetor, lök och fetaost. Blanda det med yoghurt och kryddor och låt stå och dra om tid finnes
Recept: Rysk köttfärs

Recept: Rysk köttfärs

Hacka gurkan och rödbetorna var för sig och lägg upp i skålar. Blanda ner kapris i yoghurten och smaka av med salt och peppar

Summering av julhelgen

Hackade inlagdarödbetor blandas med tärnat svenskt vinteräpple, strimlad purjolök, grekisk yoghurt och liiite majonnäs
Ätbara gåvor

Ätbara gåvor

Blanda den strimlade vitkålen med de rivna rödbetorna och sedan yoghurt och kryddor. 200 g vitkål (ca ½ ekohuvud), tunt strimlad tex med osthyvel150 g färska rödbetor (ca 3-4 små), grovt rivna 2 dl matyoghurt 1 ½ msk vitvinsvinäger1 vitlöksklyfta, riven1 tsk fransk senap½ tsk salt 4 grova bröd/bullarsallad, rödlök, tomatBlanda färsen med grädde och kryddorna. 150 g färska rödbetor. 2 dl matyoghurt

Skinkbruschetta med rödbetstsatsiki

Blanda matyoghurten med rödbetor, lök och mosad Apetinaost. Riv rödbetor och lök grovt. 4 st inlagdarödbetor. 2 dl Arla Köket® matyoghurt