Finhacka persilja, rödbeta, skiva schalottenlök och blanda med kapris. Persilja. 2 rödbetor à 65-150 g. Koka upp ättika, socker och 1,5 dl vatten till sockret löst sig
Finhacka grönpeppar, skala och riv pepparroten och strimla ner persiljan. lite persilja. Finhacka persilja, rödbeta, skiva schalottenlök, persilja och blanda med kapris
Servera gärna med inlagdarödbetor eller stekta ägg. Färsk persilja. Toppa anrättningen med färsk hackad persilja och grädda i ugnen i 225 grader tills pannan fått fin färg, ca 30 minuter
Servera med ris eller potatis, och pricken över i, rödbetor. Strö över persiljan. 1Rödbetor. 11 knippe hackad persiljaSå här gör du 2 timmar Skär köttet i bitar och bryn i stekpanna på hög värme
Givet tillbehör till grytan är inlagdarödbetor för oss båda och HP-Sauce för herrn i köket. Känn efter så att potatisen är genomkokt innan du strör på hackad persilja och serverar