4 ägg inlagdarödbetor. 800 g kokt potatis [8-10 st] 2 gula lökar 150 g rökt fläsk 150 g skinka 150 g korv 3-4 msk smör, till stekning salt peppar, nymalen 3 dl vispgrädde, till stuvning 1 krm mejram, till stuvning
Servera med inlagda röd-betor. rödbetor. Persiljestuvad potatis. Blanda ner persiljan vid servering. Dela isterbanden först på mitten och sedan på längden, och stek i en stekpanna med matfett, ca 2 minuter per sida. 2 msk hackad persilja
Finhacka rödbetorna, smörgåsgurkan och kaprisen. 1 dl inlagdarödbetor, avrunna. ca 1 msk spad från de inlagdarödbetorna. Lägg i hälften av biffarna och stek dem på medelhög till hög värme i ca 5 - 6 minuter per sida. 1 dl inlagdarödbetor, avrunna. ca 1 msk spad från de inlagdarödbetorna
Servera isterbanden med stuvad potatis och inlagdarödbetor. rödbetor. Dela isterbanden tvärs över och på längden och stek dem i en stekpanna med smör, ca 2 minuter per sida, tills de blir genomvarma