Röda och gröna röror till julmaten. Först och främst vill jag tacka för alla fantastiskt fina kommentarer jag fick igår, angående mitt beslut att lägga ner min Facebook-sida
Fast för att kallas Biff Lindström ska man nog ändå ha i åtminstone rödbetoroch kapris. Till detta serverades ris och en enkel sås på matlagningsgrädde, crème fraiche, vitt vin, hummerfond, citronsaft, salt och vitpeppar
inlagda eller färska kokat. Skär äpple ochrödbetor i små tärningar. Blanda det med créme fraicheoch rör i löken, sillen skuren i mindre bitar och gurkan
Finstrimla äpple ochrödbetor. Blanda med senap ochcrèmefraiche, smaka av med salt och peppar. Blanda alla ingredienser till marinaden och marinera revbensspjällen, gärna över natten
Eftersom jag inte hade några inlagdarödbetor, så var jag tvungen att börja med det. Så de var alldeles nyinlagda, och för att få lite mer inläggningssmak i salladen öste jag på några matskedar spad
Vi har nästan alltid bönbullar i frysen, så jag behövde inte anstränga mig och göra dem från grunden utan jag tog bara upp några stycken och stekte dem i lite smör
Skär de avrunna rödbetorna i små bitar och blanda även ner dem. Låt rödbetorna rinna av. Mät upp majonnäs, crème fraiche, senap, salt och peppar i en bunke