Servera köttet med kokt potatis och inlagdarödbetor. rödbetor. högrev. Koka upp vatten, salt, skalade och skivade morötter, lagerblad och kryddpeppar i en gryta eller tryckkokare
Servera med inlagdarödbetor och nykokt potatis. 700 g högrev. 5 dl lag från inlagdarödbetor. Putsa och skär köttet i 3 x 3cm stora bitar och bryn dem i lite olja och smör i en gryta
De klassiska tillbehören till kalops är kokt potatis och inlagdarödbetor. Receptet är Pers egen variant på skånsk kalops med morötter, högrev och gul lök
4 1 kg nötkött t ex bog eller högrev (à 1 1/2 kg med ben) 200 g morötter 2 gula lökar 1 msk smör 1 msk olja 2 msk konc kalvfond 2 lagerblad 12 kryddpepparkorn 2 msk vetemjöl 1 liter vatten ca 2 tsk salt vitpeppar Till servering kokt potatis inlagdarödbetor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Servera med kokt potatis och inlagdarödbetor. Ca 4 portioner1 kg nötkött, T ex bog eller högrev ( 1,5 kg med ben)200 g morötter2 gula lökar2 msk konc kalvfond2 lagerblad12 kryddpepparkorn2 msk vetemjöl1 liter vattenSmör och olja till stekningSalt, vitpepparPutsa köttet och skär det i 3 x 3 cm stora bitar. 1 kg nötkött, T ex bog eller högrev
Servera kalopsen med ris eller kokt potatis och inlagdarödbetor. Jag tycker att det är så himla gott, men tyvärr tar det ju minst två timmar att koka högrev så att den blir sådär mör som du vill ha den… Vad göra