Servera köttet med kokt potatis och inlagdarödbetor. rödbetor. Skär köttet i grytbitar. Koka upp vatten, salt, skalade och skivade morötter, lagerblad och kryddpeppar i en gryta eller tryckkokare
Jag serverar kokt potatis, inlagdarödbetor, inlagd gurka och ett bröd att bryta till. Bryn grytbitar och bacon i smör, tillsätt lök och vitlök mot slutet
Jag serverade med hela rödbetor, skivad inlagd gurka och kokt blomkål. 6IngredienserDrygt 1 kg grytbitar av nötkött4 gula lökar5 morötter1 köttbuljongtärning eller 2 msk konc. FacebookSkriv utE-postTwitterPinterestRelaterade 1 kg grytbitar av nötkött
Bryn grytbitarna i lite matfett så att de får fin färg i en stekpanna. ca 1 kg grytbitar av nöt eller älg. 2-3 rödbetor. ca 1 kg grytbitar av nöt eller älg. 2-3 rödbetor
Grytan serverade vi med kokt potatis, sallad, vinbärsgelé samt mina egna inlagdarödbetor. köttet i mindre grytbitar och bryn det i lite smör i en stekpanna
Servera med kokt potatis och inlagdarödbetor (obs. Skånsk Kalops1,3 kg grytbitar av nöt2 gula lökar4 msk vetemjöl ca 1 liter vatten4 st lagerblad14 st kryddpepparkorn3 st morötterBryn köttet i smör direkt i grytan eller i omgångar på stekjärn. 1,3 kg grytbitar av nöt
Servera med kokt potatis, rödbetor och saltgurka och en god bit bröd. Skär köttet i fina grytbitar. Dag 1 förberedde och kokade vi kalopsen i fyra timmar på låg värme, dag 2 värms den varsamt upp och puttrade ett en timme till, och serveras med kokt potatis och inlagdarödbetor. El Ingredienser 1 kg välputsad svensk och ekologisk högrev, skuren i fina grytbitar