Inlagda rödbetor fisk recept

Inlagda små rödbetor

Inlagda små rödbetor

Gott tillbehör till exempelvis stekt fisk eller korv. Skölj rödbetorna ordentligt. Spola rödbetorna i kallt vatten
Inlagda små rödbetor

Inlagda små rödbetor

Gott tillbehör till exempelvis stekt fisk eller korv. Skölj rödbetorna ordentligt. Spola rödbetorna i kallt vatten
Inlagd rödlök

Inlagd rödlök

Rödbetslagen ger mest färg, men är trevlig att ha i tycker jag, och rödbetor har man ju faktiskt ofta hemma
Inlagd svamp

Inlagd svamp

Jag gjorde inlagdarödbetor för nåt år sen, efter ett recept i en av mina gamla kokböcker. Den här inlagda svampen gjorde jag häromveckan på några fina blodriskor som jag snubblade över på en skogspromenad
Rödbetor

Rödbetor

Jag älskar rödbetor, både inlagda, kokta och råa. Sedan fräste jag kort hackade rödbetor, kapris och persilja i smör och slog det över fisken
Kräftströmming

Kräftströmming

Jag vill ha inlagdarödbetor till också men det är en smaksak. Här kommer ett recept på en krämig och god kräftströmming
Biff Lindström med råstekt potatis och lök

Biff Lindström med råstekt potatis och lök

Fast för att kallas Biff Lindström ska man nog ändå ha i åtminstone rödbetor och kapris. Så roligt att få kunna variera maten mer och prova på helt nya recept med lax, och annan fisk också förstås
Picklad rödlök

Picklad rödlök

Servera den picklade rödlöken som ett gott tillbehör till kött och fisk eller varför inte som en komponent i en god sallad
Sashimi och annat gott från havet

Sashimi och annat gott från havet

I lördags kom fiskbilen och leverade den fisk och de skaldjur vi beställt. Till fisken och vårrullarna hade vi lite olika dipsåser, inlagd ingefära och wasabi
Vegetarisk LCHF Rödbetstimbal med Paranötter

Vegetarisk LCHF Rödbetstimbal med Paranötter

Recept på riktigt gammaldags, InlagdaRödbetor kommer senare. Vegetariska läckerheter Ibland blir jag sugen på helt vegetarisk mat, som motvikt till allt kött och fisk jag äter i vanliga fall
Rödspätta Grenoble

Rödspätta Grenoble

Lägg i löken, rödbetorna och kaprisen och till sist dillen. Så himla gott med fisk…förstår inte varför jag inte lagar det oftare