Rödbetor brukar jag äta våffelskivade och inlagda på burk till pytt i panna men jag tänker varje gång jag äter färska kokta, speciellt på krogen, att det måste jag ju göra själv någon gång
Hacka rödbetorna och låt dem rinna av. Färskoströra. Blanda försiktigt creme fraiche, majonnäs och färskost i en skål till en jämn smet, smaka av med lite salt
Hacka rödbetorna och låt dem rinna av. Färskoströra. Tredje lagret, färskoströra. Blanda försiktigt creme fraiche, majonnäs och färskost i en skål till en jämn smet, smaka av med lite salt
Finhacka rödbetorna och blanda allt. 300 gram hela inlagdarödbetor. 1 dl naturell färskost som philadelphia. Häll spadet från 1 konservburk över och vispa sedan ihop grädde, crème fraîche och färskost så det blir slätt. 300 gram hela inlagdarödbetor. 1 dl naturell färskost som philadelphia
Hacka rödbetorna och låt dem rinna av. Färskoströra. Blanda försiktigt creme fraiche, majonnäs och färskost i en skål till en jämn smet, smaka av med lite salt