På påskbuffén fanns också köttbullar, prinskorv, kokt potatis, kycklingspett, inlagd sill, västerbottenpaj med gräddfil, persillade, rödlök och rom, gravad lax med hovmästarsås, laxrullar med pepparrotsost, Janssons frestelse med rödbetor, smördegspajer med sparris och parmaskinka, ägghalvor med räkröra, sallad, gurka och tomat, vitlöksost, fröknäcke, ljust bröd, kavring och ost
Blanda majonnäs, gräddfil och senap och häll såsen över sillen. Täck majonnässåsen med ränder av det hackade, garnera med lite dill och låt rätten stå kallt i minst 1 timma före serveringen. Servera med kokt småpotatis 2 st inlagda rödbetor. 1 burk(ar) Mindre burk Inlagd gurka. 250 gram Matjesill , Mildare med löksill
En blev med löjrom och rödlök, en med senap och en löksill. Blanda lika delar majonnäs och cremé fraiche i två bunkar (ca en rågad riktig matsked av varje)