Det vill säga inlagd färskgurka utan press. Istället för att vispa ur pannan med bara vatten, soja och lite vitpeppar efter stekningen – som jag brukar göra – så blandade jag även ner en liten bit köttbuljongtärning och någon matsked svartvinbärsgelé
Skiva rödlöken och låt den dra i ca 30 minuter i hälften av vinäger-blandningen. Rulla ihop och dela i 2-3 bitar, servera med den inlagdalöken och lite soja att dippa i
Kvarta löken och låt den steka med. Tillsätt då vatten så det täcker samt soja och timjan. Servera med potatis, potatismos eller ris samt den inlagda pumpan
Pulled beef i gryta, inlagdrödlök, surdegsbröd, saltgurka. Gnid in köttet utan att putsa det med pressad vitlök, rapsolja, spiskummin, svartpeppar, koriander, soja socker och tomatpuré och lägg ner i grytan
kokt potatis och broccoli eller inlagd gurka och toppa med lite extra timjan. Klyfta löken stort, hacka vitlöken och slanta upp morötterna i stora bitar