blandade bär eller inlagda mandarinklyftor eller hackad daim. Jag trodde först att jag varit för frikostig med vitlöken i olivröran, men det lyfte verkligen röran ihop med kalkonbröstet
Vänd ned skaldjuren, bönor och vitlöksklyftor. Låt allt bli varmt och strö över basilika. Vitlöksdoftande skaldjursgryta med squash och tomat, 4 pers1 gul lök, hackad2 vitlöksklyftor, finhackade1 squash, i mindre bitar1 röd chili, finhackad (plus att jag tog lite gul habanero i)1 burk/pkt krossade tomater1 msk hummerfond1 msk honungsalt & svartpeppar200 g cocktailtomater200 g musslor200 g kräftstjärtar200 g räkor1 burk blandade bönor1 näve inlagdavitlöksklyftorstrimlad färsk bailikaFräs lök och vitlök i lite olja. Vitlöksdoftande skaldjursgryta med squash och tomat, 4 pers. 1 gul lök, hackad
Hetta upp oljan i en vid kastrull, tillsätt löken, svetta runt. Rippla över lite fräsch basilika, alternativt mixa den med lite olivolja till en sås och rippla över
Inlagd gurka. Skala och strimla löken och skala och finhacka vitlöken. Skölj och finhacka basilika. Servera biffarna med den rostade potatisen, kantarellfräs och inlagd gurka
Pesto Genovese, grillad inlagd paprika, zucchini eller någon röra som du har köpt färdig. Tomatpeston jag använde innehåller nämligen vitlök som inte står högt i kurs för honom