Jag serverade med hela rödbetor, skivad inlagdgurka och kokt blomkål. kalvfond1 dl vatten1,5 dl rött vin3 msk tamarisoja2 msk tomatpuré2 msk mörk balsamvinägerGärna 1-2 msk av någon sötma som honung, svart vinbärsgelé20 kryddpepparkorn, mortlade5 vitpepparkorn, mortlade4 lagerbladlite ljus valfri redningsalt och vitpeppar, smör att steka iInstruktionerTa fram köttet en stund innan
inlagda mandarinklyftor. gurka. ¼ honungsmelon, skuren i tärningar. ½ dl tärnad gurka. I med honung, basilika, rapsolja och smaka av med salt och nymalen svartpeppar
Perfekt när man inte har jäst i kylskåpet, funkar fint som tillbehör till soppa tror jag, men vi åt bröden på direkten med ost, ägg, leverpastej, inlagdgurka med mera
Oftast lägger man kanske in gurka, men har man späd och fin zucchini går det precis lika bra, eller till och med ännu bättre eftersom zucchini har lite mer smak än vanlig gurka
Till detta serverades oliver, inlagda gurkor och nygräddade pitabröd. En kväll då vi besökte den så provade vi ljummen hummus gjord på favabönor, aubergineröra med honung på samt en helt ljuvlig bulgur- och rödbetssallad
små mozzarella bollar, fetaost, brasiliansk broiler, soltorkad tomat, inlagd kronärtskocka. isbergssallad, gurka, några kalla och råa tomatbitar varefter man får välja bland de urtråkiga fyllningarna
Inlagdgurka på svenskt vis, är också väldigt gott ibland, när man som vi är borta flera månader. Servera med de stekta grönsakerna, Gurka, Tomat och en Dillkvist