Med det menar jag att det måste vara en bra balans av någonting med en kick i (som tex hackad chili) som något som tar udden av det där starka (som ost och något grönt)
Ställ det i svalen i tre dygn tills grönsakerna har vätskas ur. Krama ur grönsakerna och blanda dom. Fyll glasburkar med grönsakerna, blanda matättika och fyll på
Pesto Genovese, grillad inlagdpaprika, zucchini eller någon röra som du har köpt färdig. Med färsk snabbfräst grön sparris åt jag risotton vegetariskt medan Mannen fyllde på proteinmängden med grillad kyckling - förstås
½ dl skivad jalapeno (inlagd på burk). Skär kasslern i strimlor, löken och paprikan i bitar. Fräs kasslern, paprikan, löken i smör i en gryta och pressa i vitlöken
Inlagda jalapeno’s snittas upp lite och fylls m ädelost, vira lite bacon runt och grilla. Jag delar dem i halvor och tar en liten tesked grön pesto och smörjer ovanpå, och sedan en skiva av någon smakrik ost överst, typ präst eller åt det hållet
Marinerade eller inlagdagrönsaker är väldigt gott som tillbehör till grillat eller på bufféer. Jag fick en burk paprika och en burk vitlökar av honom och tiggde förstås åt mig receptet