Stora skivan till fläsket Färsen smaksatte jag med ett par rostade schalottenlökar och dragon (inlagd i vinäger) samt vitpeppar och bara aningens salt (det rimmade fläsket ger ju mycket sälta)
Laxtataki och wasabipotatissallad med havslilja och tatsoi, inlagd. Servings. 4. Cook Time. 45 Min. 15 Min. Kantarelltoast med rökt ren, löjrom, äpple och pepparrot
Laxtataki och wasabipotatissallad med havslilja och tatsoi, inlagd. Hallonsmör med dragon . Servings. 4. Friterad kyckling (KFC-style) med honung och currysås
1 stor finhackad inlagd grillad röd paprika. 1 tsk torkad dragon. Lägg kikärterna i blöt i 2 timmar. Koka i nytt vatten ca 30 minuter, dem ska vara lite hårda men tuggbara
Blanda sedan med vin, vinäger, hela vitpepparkorn, den inlagdadragonen och persilja i en kastrull. Sist smakar jag av med lite malen vitpeppar, finhackad dragon, persilja och (ytterst) lite worcestershiresås