Inlagd jalapeno. Nedan är en fantastisk gryta som kan närmast liknas vid en chili con carne. Personligen vill jag ha min chili tjock och mustig, gärna på gränsen till för stark så att gräddfilen blir ett oumbärligt tillbehör
Hans stora matintresse gjorde att han arbetade fram vad han kallade "det perfekta chilireceptet" och han drev också en restaurang i Dallas som serverade hans berömda recept
Låt jalapeño, chilipulver, kanel, spiskummin och oregano fräsa med mot slu-tet. Servera med avokadoyoghurt, varma tortillabröd och isbergssallad 1 kg högrev. 5 msk inlagd jalapeño. 3 msk chilipulver
Skala och hacka lök och vitlök, kärna ur paprika och chili och skär i strimlor. Häll på tomatkross + vatten, de strimlade tomaterna, paprikan och chilin, samt tomatpuré, fond, kanelstänger och lagerblad
Pulled beef i gryta, inlagd rödlök, surdegsbröd, saltgurka. Ancho-chilin är en spännande ingrediens, en rökt chili som är ganska stark och som vi skrapade ur kärnorna innan vi hade i grytan
Inlagd rödlök. Hacka chilin, med kärnor, fint. Häll lite av spadet över köttet och servera med briochebröd, sallad, majonnäs, inlagd lök och klyftpotatis