Ersätt pickles med ättiksgurka. Mustigt rågbröd och så massor av goda pålägg. Poängen är just det matiga pålägget – två små smörrebröd blir som en hel måltid och passar lika fint som lunch eller festlig vickning
1½ dl hackade inlagda rödbetor. 1 ägg. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g nötfärs 1½ dl hackade inlagda rödbetor ½ hackad ättiksgurkor 2 g kapris 1 ägg 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Fetasås 50 g fetaost el Apetina® vitost 30 g gröna oliver med pimento 2 dl Arla® gräddfil 1 pressad vitlöksklyfta 2 krm salt 1 krm peppar
Parisarna med extra hackad persilja, lök, rödbetor, kapris och ättiksgurka. Blanda färsen med ägg, lök, rödbetor, saltgurka, kapris, salt och peppar till en jämn färs