Inlagd ättiksgurka ägg recept

Vild köttfärslimpa av älg

Vild köttfärslimpa av älg

Supergott att ha till gammeldags inlagdättiksgurka. Blanda mjölk, skorpmjöl, ägg, salt och peppar i en bunke
Förgyll fredagen med goda smörrebröd

Förgyll fredagen med goda smörrebröd

Ersätt pickles med ättiksgurka. Mustigt rågbröd och så massor av goda pålägg. Poängen är just det matiga pålägget – två små smörrebröd blir som en hel måltid och passar lika fint som lunch eller festlig vickning
Biff à la Lindström

Biff à la Lindström

½ dl finhackad ättiksgurka. ½ dl finhackad ättiksgurka. 1 dl finhackade inlagda rödbetor. 1 ägg. 1 dl finhackade inlagda rödbetor. 1 ägg 1 kokt potatis, riven
Biff à la Lindström LCHF

Biff à la Lindström LCHF

Den enda vi ändrade var att vi tog bort ättiksgurkan och hade i lite mindre rödbetor. 2 dl hackade inlagda rödbetor. 2 ägg
Biff à la Lindström

Biff à la Lindström

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram köttfärs , nöt- eller blandfärs 4 msk ströbröd 1,5 dl vatten 1 st ägg 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 st lök , finhackad 3 msk ättiksgurka , finhackad 3 msk rödbetor , finhackade, inlagda 2 msk kapris 2 msk smör 1 dl buljong , köttbuljong, eller vatten, ev Köp receptet
Köttbullar i långpanna

Köttbullar i långpanna

Givetvis serverade tillsammans med min inlagda gurka som jag gav er receptet på igår. potatismos, lingonsylt och ättiksgurka
Biff à la Lindström

Biff à la Lindström

Blanda sedan ner ägg, salt, peppar samt köttfärs. Lägg upp på fat, täck över med folie och håll varma eller servera direkt
Biff à la Lindström köttfärsbiff

Biff à la Lindström köttfärsbiff

Blanda sedan ner ägg, salt, peppar samt köttfärs. Lägg upp på fat, täck över med folie och håll varma eller servera direkt
Lindströmare med fetaostsås!

Lindströmare med fetaostsås!

Till biffarna 500 gram nötfärs 1 1/2 dl hackade inlagda rödbetor 1 st hackad ättiksgurka 2 msk kapris 1 st ägg 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Till såsen 50 gram fetaost 30 gram gröna oliver med pimento 2 dl gräddfil 1 st pressad vitlök 2 krm. - Läs hela inlägget här 500 gram nötfärs. 1 1/2 dl hackade inlagda rödbetor. 1 st hackad ättiksgurka. 1 st ägg
Lindströmare med fetaostsås!

Lindströmare med fetaostsås!

1 1/2 dl hackade inlagda rödbetor. 1 st hackad ättiksgurka. 1 st ägg. Smula fetaosten och hacka oliverna grovt
Lindströmare med fetasås

Lindströmare med fetasås

1½ dl hackade inlagda rödbetor. 1 ägg. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g nötfärs 1½ dl hackade inlagda rödbetor ½ hackad ättiksgurkor 2 g kapris 1 ägg 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Fetasås 50 g fetaost el Apetina® vitost 30 g gröna oliver med pimento 2 dl Arla® gräddfil 1 pressad vitlöksklyfta 2 krm salt 1 krm peppar
Smörgåstårtans dag

Smörgåstårtans dag

Blanda hälften av grädden med majonnäs och strimlad ättiksgurka och resten av grädden med ketchup, grovt salt, dill och svartpeppar
Biff à la Lindström

Biff à la Lindström

Om du har bråttom, stek Mammas klassiska pannbiffar och toppa med hackade rödbetor, inlagd gurka och kapris
Giselas supergoda potatissallad

Giselas supergoda potatissallad

Koka ägg i ca 10 min, skala och hacka i småbitar. 1-2 inlagdättiksgurka (hela) som sedan hackas. 1-3 kokta ägg
Biff Lindström

Biff Lindström

Servera gärna med potatispuré, ättiksgurka och persiljesmör. Tillsätt färs, ägg, salt, peppar, lök rödbeta och kapris
Parisersmörgås

Parisersmörgås

Parisarna med extra hackad persilja, lök, rödbetor, kapris och ättiksgurka. Blanda färsen med ägg, lök, rödbetor, saltgurka, kapris, salt och peppar till en jämn färs